Een heerlijk en eenvoudig gerecht om in de houtoven te maken!
Ingrediënten
- 4 ovenschaaltjes
- 4 eieren
- 8 kleine tomaatjes
- 1 bosui
- 8 bolletjes buffelmozzarella
- Verse basilicum
- 2 eetlepels koksroom (of melk)
- Pijnboompitten
- Zout
- Peper
Bereiding
- Rooster eventueel vooraf de pijnboompitten.
- Snijdt de bosui in kleine ringetjes.
- Klop de eieren met een beetje koksroom, het peper en het zout los.
- Halveer de tomaatjes.
- Doe de tomaatjes in een ovenschaaltje.
- Leg daar een bolletje mozzarella op.
- Voeg het eimengsel van 1 ei aan toe
- Leg er een bolletje mozzarella op.
- Zet de ovenschaaltjes een paar minuten in de oven*.
- Serveer de caprese met wat verse basilicum en pijnboompitten.
Let op dat het niet verbrand. Als de vloertemperatuur nog hoog is, zet er dan een opstaande rooster onder.
No Comment